Myrios - Institut d'Atenció Psicológica i Psicopedagógica

El nostre equip

Equip interdisciplinari i que treballa en estreta relació, ja que els professionals desenvolupen les seves funcions en més d’un servei. Tots ells, es caracteritzen per unes aptituds, coneixements i actituds que els permeten el desenvolupament de la seva activitat professional amb expertesa i qualitat.
Laia Garcia Sala
Laia Garcia Sala
Psicòloga General Sanitària
Especialitats
Doctora en Psicologia. Psicòloga General Sanitària. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull, Blanquerna. Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia  (URL-UB). Màster Oficial en Psicoteràpia (URL). Formació psicoterapèutica al centre Aiglé (Buenos Aires- Argentina).
Professora del Màster interuniversitari en Adopció i Acolliment (URL- U.P. Comillas). Professora de l’Institut Bonanova de formació professional sanitària (Consorci Parc de Salut Mar) durant 10 anys.
Psicoterapeuta de nens, adults, parelles i famílies. Especialista en conductes desadaptatives en la infància. Especialista en ansietat, depressió, traumes, tècniques de relaxació, mindfulness, visualització i EMDR.
Investiga i publica principalment sobre la identitat, l’aferrament i l’aferrament adult (parelles), l’adopció i la intervenció en la post-adopció.
Sandra Ger Cabrero
Sandra Ger Cabrero
Psicòloga General Sanitària
Especialitats
Doctora en Psicologia. Psicòloga General Sanitària. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull, Blanquerna. Màster en Psicología Clínica i Psicoteràpia (URL-UB).
Professora associada a la Factultat de Psicologia i Ciències de l'Educació i de l'Esport, Blanquerna, Coordinadora del Grau de Psicologia (URL). Professora del Màster interuniversitari en Adopció i Acolliment (URL- U.P. Comillas).
Psicoterapeuta de nens, adults, parelles i famílies. Experta en adopcions i en parelles. Especialista en ansietat, tècniques de relaxació i mindfulness, visualització i EMDR. Especialista en conductes desadaptatives en la infància i adolescència.
Investiga i publica principalment sobre l’àmbit de les competències parentals i l’adaptació familiar en l’adopció internacional.
Laura Llobet Mitjavila
Laura Llobet Mitjavila
Psicòloga General Sanitària
Especialitats
Psicoterapeuta de nens, adolescents, adults i famílies.
Especialista en problemes emocionals, tècniques d’habilitats socials, autoestima, ansietat i depressió.
Especialista en intervenció psicopedagògica i dificultats d'aprenentatge (Dislèxia, TDAH…). Experiència en reeducacions i tècniques d'estudi.

Col·laboradores

Anna Díaz Duelt
Anna Díaz Duelt
Psicòloga General Sanitària
Especialitats
Especialista en Habilitats de la Terapia Dialéctica Conductual pel Linehan Institute de Seattle.
Especialista en Mindfulness per REBAP Internacional.
Psicoterapeuta d’adolescents i adults, especialista en ansietat, depressió, desregulació emocional i problemes de relacions socials. Experiència en grups de Mindfulness i d’habilitats de dbt: tolerància al malestar, regulació emocional i efectivitat interpersonal
envelopephone-handsetmap-markerclock