Myrios - Institut d'Atenció Psicológica i Psicopedagógica

Psicopedagogia

Psicopedagogia

Molts infants i joves tenen dificultats d’aprenentatge o es troben amb problemes quan afronten la tasca escolar: els costa comprendre el que llegeixen, presenten dificultats en l’aprenentatge de les matemàtiques, etc., que els fa quedar-se enrere a nivell escolar malgrat no presentar un trastorn d’aprenentatge.

El tractament psicopedagògic s’orienta a detectar les possibles dificultats en l’àmbit educatiu d’infants, adolescents i joves per poder realitzar les intervencions necessàries per millorar les seves habilitats. Valorem cada cas de manera específica observant quins són els seus punts forts i els que requereixen d’una ajuda en l’aprenentatge (Com aprèn), per tal de dissenyar una intervenció a mida. En aquest sentit, som conscients que totes les persones aprenen de manera diferent, i per això la nostra atenció comprèn aquesta diversitat. Treballem en contacte amb el centre educatiu que correspongui per tal d’orientar al professorat en la manera més idònia per afavorir el procés d’ensenyament-aprenentatge de l’estudiant. Promovent ajudes i recursos a l’aula que millorin l’aprenentatge de l’alumne.

Donem resposta a les necessitats educatives des de la primària fins a la universitat, doncs hem detectat també dificultats en estudiants universitaris, als quals podem ajudar i acompanyar per a la consecució dels seus objectius acadèmics i en el seu benestar emocional. 

Psicopedagogia

A l’Institut Myrios estem especialitzats en el tractament de:

check
Dificultats d’atenció
check
Dificultats de comprensió lectora
check
Dificultats en el llenguatge
check
Dificultats en la competència matemàtica

VOLS MILLORAR LA TEVA VIDA?

Contacta el nostre centre i explica'ns el teu cas. T'escoltarem i t'ajudarem.
Parlem
envelopephone-handsetmap-markerclock