Myrios - Institut d'Atenció Psicológica i Psicopedagógica

Mindfulness

Mindfulness

El Mindfulness o atenció plena és la consciència que sorgeix en parar esment d’una manera determinada, intencionadament en el moment present, sense emetre judicis sobre les coses, veient-les com són i observant-les amb curiositat. Nombrosos estudis científics avalen la seva eficàcia en la millora del sistema immunitari, la regulació emocional (ira, ràbia, tristesa, por, alegria, etc.), la millora de l’estat d’ànim i dels trastorns físics com les cefalees, l’insomni i els dolors musculars, entre d’altres. Així doncs, més que una pràctica aïllada, en ser alguna cosa que requereix entrenament i més en les societats occidentals, el Mindfulness constitueix un estil de vida, una manera de veure, entendre i sentir el món.

A l’Institut Myrios pots practicar mindfulness en sessions individuals o grupals, així com en format presencial o online. Així que ara, des de casa o des d’on vulguis, et podràs cuidar! Si t'és més còmode pots mantenir la càmera tancada, i veure i escoltar la terapeuta sense que et vegi o t'escolti. Pots obrir el micròfon i/o la càmera en qualsevol moment i resoldre dubtes o demanar orientacions.

Són grups oberts, per tant, t'hi pots apuntar quan vulguis, no has d’esperar a una data perquè cada setmana es fa un grup. L’únic que has de tenir present és que són places limitades d’un màxim de 7-8 persones i quan s’omplen es tanca el grup. Però tranquil, que se n’obre un altre amb un mínim de 2 persones!

No cal comprometre’s cada setmana, tot i que si ho fas de manera continuada notaràs els beneficis! A més, si t'apuntes tot el mes (4 sessions) tens una bonificació en el preu! Sinó, pots pagar únicament per la sessió que vulguis fer.

Per apuntar-t'hi només has d’enviar un mail a info@institutmyrios.com, o OMPLIR EL NOSTRE FORMULARI i ens posarem en contacte amb tu i t'informarem de tot sense compromís!

Mindfulness

VOLS MILLORAR LA TEVA VIDA?

Contacta el nostre centre i explica'ns el teu cas. T'escoltarem i t'ajudarem.
Parlem
envelopephone-handsetmap-markerclock