Myrios - Institut d'Atenció Psicológica i Psicopedagógica

Mindfulness ONLINE!!

Degut a la situació actual de confinament per la pandèmia del COVID-19, molts de nosaltres podem presentar malestar, ansietat, nervis, tensió, estrés, ... que podem gestionar d'una millor manera amb el mindfulness.

Aquesta és una tècnica basada en el budisme i que ens permet centrar-nos en l'"Aquí i l'Ara", per evitar que pensem massa tant en el passat com en el futur.

A l'Institut Myrios ja tenim un taller presencial tots els dilluns amb dues opcions d'horari, de 19h a 20h i de 20 a 21h, però degut a l'alerta sanitària, no el podem oferir actualment. Per això, ho teniu més senzill, perquè el fem ONLINE, i des de casa us podeu cuidar!

Són grups oberts, per tant, us hi podeu apuntar quan vulgueu, no heu d'esperar a una data perquè cada setmana es fa un grup. L'únic que heu de tenir present és que són places limitades d'un màxim de 7-8 persones i quan s'omplen es tanca el grup. Però tranquils, que se n'obre un altre amb un mínim de 2 persones!

No cal comprometre's cada setmana, tot i que si ho feu de manera continuada notareu els beneficis! A més, si feu 4 sessions teniu una bonificació en el preu! Sinó, podeu pagar únicament per la sessió que volgueu fer.

Per apuntar-vos-hi només heu d'enviar un mail a info@institutmyrios.com i ens posarem en contacte amb vosaltres i us informarem de tot sense compromís!

Animeu-vos i... a cuidar-vos!!!

envelopephone-handsetmap-markerclock