Myrios - Institut d'Atenció Psicológica i Psicopedagógica

NOUS TALLERS D'ESTIU

A més dels tallers que ja oferíem, per aquest estiu també hem preparat aquests nous tallers que creiem poden ser del vostre interès:

  •   Taller de Gestió de l'Ansietat per a nens i nenes

in-store-wellness-spaLa finalitat d’aquest taller és la de poder ensenyar als nens i nenes a identificar l’ansietat i així gestionar-la d’una manera sana. A través del joc i de vinyetes de la vida quotidiana es transmeten diverses estratègies per a detectar l’ansietat i canalitzar-la. Els grups els conformen un màxim de 8 nens, i la durada és de 8 sessions.

......................................................

  • Taller d’Assertivitat per a adults

derechos-de-autorSaber afirmar-se davant dels altres, respectant-se i respectant als demés és quelcom que no sempre és fàcil de fer. Aquest taller pretén fer conscient a la persona de les formes de comunicació existents que més utilitza i promoure la manera assertiva. Així és possible dir i defensar allò que un pensa de manera adequada. S’adreça a persones adultes que desitgin millorar la seva forma de comunicar-se amb els altres. Els grups són reduïts i la durada és de 8 sessions.

.............................................................................................................................................................................................................................

  • Taller de Gestió de l’Ansietat i l’Estrès per a adults 

L’ansietat és un mecanisme innat de l’ésser humà que li permet respondre adequadament i sobreviure davant situacions de perill. No obstant, quan aquest mecanisme es desencadena en absència d’un perill real és quan parlem de trastorn. Saber identificar-la i gestionar-la a través de tècniques i estratègies de control de l’ansietat i l’estrès és l’objectiu d’aquest taller. Els grups són reduïts i la durada és de 8 sessions.

envelopephone-handsetmap-markerclock