Myrios - Institut d'Atenció Psicológica i Psicopedagógica
Nomenada
“LA TERCERA MILLOR CLINICA AL BARRI DE LES CORTS.”
Què diuen de nosotras a psicologiaymente.com
“L’Institut d’Atenció Psicològica i Psicopedagògica MYRIOS és un altre dels centres de psicoteràpia més recomanables que podem trobar a l’àrea de Les Corts.

L’equip professional d’aquest centre està format per cinc professionals de la salud mental que son: Laia Garcia, Sandra Ger, Roser Castellà, Esther Garcés i Sandra Borneis.

Entre els serveis que ofereix es troben la teràpia psicològica, l’atenció psicopedagògica, els serveis de neuropsicologia, l’escola de pares i un grup d’assessorament per empreses que volen potenciar l’engagement, millorar l’autoeficàcia del treballador i evitar situacions de burn out o desmotivació de la plantilla.

Entre els serveis de psicoteràpia que ofereixen es troben el tractament pels trastorns d’ansietat, la depressió, les pors irracionals o fòbies, les situacions d’estrès i la incapacitat per a relacionar-se amb altres persones i la teràpia de parella per a relacions que es troben en moments de crisi o al llindar de la ruptura.”

Les persones ens fan ser qui som

“M’han ajudat a entendre el que em passava, a conèixer-me, a gestionar l’ansietat i a estar tranquil·la”

Anònim D

"M'he sentit molt compresa i acompanyada en tot el procés"

Anònim C

"Muy profesionales y acogedoras"

Anònim B

“Gràcies a la Laia per ajudar-me a construir el meu camí, m’ha ajudat a ser més assertiva i a mirar més pel meu benestar”

Anònim A

“L’experiència a l’Institut Myrios ha sigut molt positiva. M’he sentit molt còmode, en un clima de comprensió i professionalitat que m’ha donat la seguretat per poder compartir les meves experiències i pensaments. Degut a això, he pogut tenir una visió més amplia i clara de la meva realitat i he aprés a com actuar en ella. Crec que pot ser una experiència enriquidora per a qualsevol persona sigui quina sigui la seva situació. Ho recomano a tothom”.

Marc

“Estoy muy contenta y satisfecha con mi evolución conseguida gracias a los profesionales de Myrios, en concreto con uno de ellos: Laia. Con cada sesión que realizaba, mejor me sentía y más avances personales conseguía. Sólo tengo palabras de agradecimiento hacia ellos. ¡Os lo recomiendo!”.

Zaïra

“La teràpia va ser una forma d’alliberar-me, d’expressar-me. I parlar amb la Laia, una persona que entenia al 100% com em sentia. Això em va donar molta tranquil·litat i ànims. Em va ensenyar a autoregular-me i entendre’m, sens dubte una experiència molt positiva”.

Albert
hello world!

VOLS MILLORAR LA TEVA VIDA?

Contacta el nostre centre i explica'ns el teu cas. T'escoltarem i t'ajudarem.
Parlem
envelopephone-handsetmap-markerclock